bil

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

daaek

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

mootor

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

Dækhotel i Hillerød

Med dækopbevaring holder du dine dæk i god stand

Det er ikke nogen god ide at køre med vinterdæk om sommeren. Ligesom dine sommerdæk heller ikke egner sig til den sne og de frostgrader, der ofte rammer landet i vinterhalvåret.

Derfor er det altid vigtigt at have et sæt dæk til hver sæson.

Det kræver dog, at du har pladsen til opbevaring af de dæk, du ikke bruger, og at disse bliver opbevaret rigtigt.

Har du ikke plads til dine dæk i skuret eller garagen? Så har vi hos Hillerød Dækcenter løsningen til dig. Vi har flere kunder som kommer fra Allerød, Fredensborg og omegn, og er altid klar til at hjælpe dig.

Fordele ved vores dækhotel:

  • Du slipper for pladsmangel
  • Dine dæk opbevares ved den rette temperatur og holder deres stand
  • Fornuftige priser og god service
  • Afbalancering og montering af dine dæk ved indlevering/afhentning
  • Tjek af dækmønster samt dæktryk ved montering

Er du i tvivl om, hvornår det er er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk, er du altid velkommen til at kontakte os.

dækhotel i hillerød til opbevaring af bildæk

Lad dine dæk blive på vores dækhotel i Hillerød

Når du har fået skiftet dine dæk på vores hjulcenter, så de passer til årstiden, tilbyder vi hos Hillerød Dækcenter at klare dækopbevaringen for dig.

Dermed slipper du for rod i garagen, og dine dæk opbevares trygt og godt, da vi overholder alle normer og forskrifter for dækopbevaring.

I praksis betyder det, at vi opbevarer dine sommer- eller vinterdæk på vores dækhotel, hvor der altid er mørkt, køligt og rent. Derudover slipper du for at skulle håndtere monteringen, da vi klarer det for dig.

Professionel dækopbevaring til fornuftige priser

Hos Hillerød Dækcenter opbevarer vi dine dæk, indtil du har brug for dem igen. Du har selvfølgelig altid mulighed for at afhente dine dæk, når det passer dig – inden for vores åbningstider. Vi mener ikke, at to dæk er ens, og derfor giver vi gerne et uforpligtende tilbud på netop dine dæk.

Ring til os på 48 26 02 04 eller benyt kontaktformularen, så finder vi en fornuftig pris for opbevaringen af dine dæk på vores dækhotel.

Forside » Dækhotel