DÆKOPBEVARING

HOLD DINE DÆK I GOD STAND – FÅ OPBEVARET DINE SOMMER-/VINTERDÆK HOS OS

Det er ikke nogen god ide at køre med vinterdæk om sommeren, ligesom at dine sommerdæk heller ikke egner sig til den sne og de frostgrader, der ofte rammer landet i vinterhalvåret. Derfor er det altid vigtigt, at have et sæt dæk til hver sæson. Det kræver dog, at man har pladsen til opbevaring af dæk man ikke bruger, og at disse bliver opbevaret rigtigt. Har du ikke plads til dine dæk i skuret eller garagen, så har vi hos Hillerød Dækcenter løsningen til dig.

Fordele ved at have dækopbevaring hos os:

  • Du slipper for pladsmangel
  • Dine dæk opbevares ved den rette temperatur og holder deres stand
  • Fornuftige priser og god service
  • Afbalancering og montering af dine dæk ved indlevering/afhentning
  • Tjek af dækmønster samt dæktryk ved montering

Er du i tvivl om hvornår det er er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om sommerdæk på siden her.

Lad dine dæk blive på vores dækhotel

Når du har fået skiftet dine dæk på vores hjulcenter, så de passer til årstiden, tilbyder vi hos Hillerød Dækcenter at klare dækopbevaringen for dig. Dermed slipper du for rod i garagen, og dine dæk opbevares trygt og godt, da vi overholder alle normer og forskrifter for dækopbevaring på vores dækhotel.

I praksis betyder det, at vi opbevarer dine sommer- eller vinterdæk på vores dækhotel, hvor der altid er mørkt, køligt og rent. Derudover slipper du for at skulle håndtere monteringen, da vi klarer det for dig.

Professionel dækopbevaring til fornuftige priser

Hos Hillerød Dækcenter opbevarer vi dine dæk indtil du har brug for dem igen. Du har selvfølgelig altid mulighed for, at afhente dine dæk når det passer dig, inden for vores åbningstider. Hos Hillerød Dækcenter mener vi ikke at to dæk er ens, og derfor giver vi gerne et uforpligtende tilbud på netop dine dæk.

Ring til os eller benyt kontaktformularen oppe i højre hjørne, så finder vi en fornuftig pris for opbevaringen af dine dæk på vores dækhotel.

Ring til os
Home » DÆKOPBEVARING