Firehjulsudmåling på biler

Vi udfører sporing på alle biler og modeller​

Skal du have udført firehjulsudmåling? Så kom til os med din bil. Hos Hillerød Dækcenter er vi specialister i hjulsporing på alle biler og modeller. Vores dæk- og autoværksted er en del af First Stop, og vi lægger stor vægt på at være professionelle og kvalitetsbevidste i vores arbejde. Vi holder til i Hillerød, men vi har også privat- og erhvervskunder fra blandt andet Allerød, Fredensborg og mange andre steder.

Sporing nedsætter slitage af bilens dæk​

Firehjulsudmåling er det samme som sporing. Firehjulssporing handler om at justere hjulenes vinkler, så de har den korrekte hældning, spidsning og spredning. De fire dæk skal med andre ord placeres optimalt i forhold til hinanden og til bilen. Bemærk, at sporing ikke er det samme som afbalancering, der skal sikre, at hjulene roterer uden at skabe unødvendige vibrationer.

Formålet med firehjulsudmålingen er at nedsætte slitagen af bilens dæk, men også at sikre, at alle dæk bliver slidt med samme hastighed. Det kan også være nødvendigt, hvis bilen trækker til den ene side, hvis rattet ikke selv retter sig op, eller hvis rattet forbliver i en bestemt vinkel på en lige vej. Her kan årsagen være, at du måske har ramt en kantsten eller en genstand på vejen.

Bestil tid til firehjulsudmåling på din bil​

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores priser, eller hvis du vil bestille tid til firehjulsudmåling med det samme. Vi giver naturligvis gerne råd og vejledning, og vi laver også meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for firehjulssporing på din bil.

Kig forbi autoværkstedet eller kontakt os her

Vi er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 07.30-16.00
Lørdag: 09.00-12.00
Søndag: Lukket

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​First Stop Hillerød dækcenter

Industrivænget 31, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4826 0204

E-mail: post@hilldc.dk