Reparation af fælge

Hillerød Dækcenter har specialiseret sig i fælge reparation

Har dine alufælge fået en bule eller to, eller har vejens småsten ridset dem, så er der ingen grund til at skifte dem ud med nogle nye. Vi gør det muligt for dig at beholde dine nuværende, med en fælge reparation. De kan repareres og lakeres, så de bliver som nye og det kan godt svare sig.

Har en kantsten bragt skade

De mest almindelige grunde til reparation af fælge er huller i vejen eller ved påkørsel af kantsten. Din bil bliver kontinuerligt udsat for luft og vand, som giver dine fælge en utilsigtet nedbrydning af metallerne. Det betyder, at de bliver nedslidte og behøver behandling eller udskiftning. Vi sliber og polerer, når dine alufælge udsættes for korrosion og ved svære skader reparerer vi efter vurdering og samtale med dig.

Kør den ind med fælge reparation

Hillerød Dækcenter har eksisteret siden 1993 og vi forsøger løbende at dygtiggøre os. Med dæk, fælge og reparations uddannelser, kan vi nu med stolthed i stemmen sige, at vi er roste specialister. Vi har teknikkerne til at lave både kold- og varmereparationer af dine dæk og vi er hurtige til at vurdere, hvordan vi bedst muligt foretager din fælge reparation. Vores store sortiment, giver os mulighed for hurtigt at fikse dit problem, uanset hvilken bil du måtte eje. Det er vigtigt for os at du overvejer reparation før fornyelse, da vi tænker på miljøet og samtidig din pengepung.

Kontakt os for spørgsmål eller kom ind med din bil, så hjælper vi dig

Kontakt os