bil

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

daaek

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

mootor

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

Mekanisk værksted med brede kompetencer

Leder du efter et mekanisk værksted i nærheden af Allerød, Fredensborg eller omegn? Så er du kommet til det helt rette autoværksted. Hos Hillerød Dækcenter A/S i Hillerød står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den reparation af bil, som du skal have udført.

Vi kan varetage enhver form for reparation af bil

Vi tilbyder alle former for bilreparation, som vi udfører i højeste kvalitet, og ingen biler er hverken for store eller for små til at blive repareret og efterset af vores dygtige automekanikere. Når din bil har været forbi et mekanisk værksted som vores, kan du således være helt sikker på, at den efterfølgende fungerer, som den skal, og det gælder, uanset hvad der er galt med din bil.

Konkurrencedygtigt mekanisk værksted

Vi er et mekanisk værksted, der hører til blandt nogle af de mest konkurrencedygtige i landet. Vores værksted er indrettet med alt det nødvendige værktøj og testudstyr, hvilket betyder, at vores mekanikere altid har de bedste forudsætninger for at tage sig godt af din bil.

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med reparation af motor, undervogn eller andre reparationer på bilen. Med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer kan du være sikker på, at din bil hurtigt kan blive køreklar, når den har været en tur forbi vores værksted.

Kontakt os og hør mere eller book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder eller kompetencer, ønsker du en pris på din kommende reparation, eller kunne du tænke dig at booke en tid på vores værksted, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi kan samtidig tilbyde den bedste service.

Forside » Mekanisk værksted