bil

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

daaek

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

mootor

VI KØRER PÅ KVALITET

VELKOMMEN TIL HILLERØD DÆKCENTER

APOLLO VREDESTEIN LANCERER NYE

APOLLO VREDESTEIN LANCERER NYE KVALITETSSOMMERDÆK: VREDESTEIN ULTRAC SATIN

Højtydende dæk med fremragende køreegenskaber og grøn mærkning
Apollo Vredestein lancerer det helt nye Vredestein Ultrac Satin – et førsteklasses højtydende dæk med banebrydende teknologi, på Geneva International Motor Show. Dækket er udviklet til den kræsne kører og velegnet til kvalitetsbiler og SUV’er. Det  er baseret på avanceret teknologi, der er udviklet af Apollo Tyres globale R&D-center og er designet af det italienske designhus Giugiaro.

Tendensen til større biler med kraftige motorer synes ustoppelig. Biler med traditionelle forbrændingsmotorer, de populære plug-in hybrider og elektriske modeller bliver i stadig større grad karakteriseret ved deres vægt og kraft. Dette har ført til Apollo Vredesteins pionerindsats inden for innovativ og bæredygtig dækteknologi – det nye Vredestein Ultrac Satin. Dette højkvalitetssommerdæk giver enhver bils ydeevne et løft og medvirker samtidig til at reducere CO₂-emissionen.

vredestein ultrac satin

Fremragende vejgreb på våde overflader og lav rullemodstand
En unik, trækforbedrende resin i slidbanen og Z-formede lameller i slidbanen giver enestående vejgreb og manøvrering på våde veje. En oval kontaktflade kombineret med en asymmetrisk slidbane giver styrepræcision og kontrol. Den lave rullemodstand og det ensartede vejgreb på våde overflader blev opnået ved, at selskabets dækteknikere optimerede dækgeometrien og forbedrede legeringen på følgende fem områder: slidbanelegeringen,slidbanebunden, dæksiden, karkassen og fælgbeskyttelsen.
Kort overblik over Vredestein Ultrac Satins egenskaber

  • Overlegen bremsekraft: 3,3 meter kortere bremselængde ved 80 km/t og derover*
  • Komfortable, præcise og kontrollerede styreegenskaber
  • 12 % bedre manøvrering på tørre overflader*
  • 10 % bedre manøvrering på våde overflader*
  • Lav rullemodstand = lavere brændstofforbrug og reduceret CO₂-emission
  • 100 % A-mærket for bremselængde på våd vej, rullemodstand (C/B) og lavt udvendigt støjniveau (71 dB)
  • Fås i størrelserne fra 16 til 18 tommer, hastighedskoder W og Y (flere størrelser op til 20″ er planlagt til senere på året).

* Sammenlignet med forgængeren Ultrac Cento (størrelse: 245/40R18 Y) i interne tests.

Enestående: Vredestein Ultrac Satin Hardwell edition!

En eksklusiv, limited edition af Vredestein Ultrac Satin produceres som en del af  den store “Rock the Road”-kampagne i samarbejde med den berømte DJ Hardwell. DJ Hardwells nye nummer “Run Wild” er det 225. nummer, der udsendes på hans eget label “Revealed Recordings”, og for at fejre den unikke video bliver der kun produceret 225 Vredestein Ultrac Satin Hardwell edition. Dæksiden vil have et meget karakteristisk design, som omfatter Hardwells logo samt en equalizer-kurve. Det vil kun være tilgængelig hos foretrukne Apollo Vredestein samarbejdspartnere i størrelsen 225/45 R17 Y, som gør dækket velegnet til biler som Audi A3 og Mercedes-Benz CLA.